Monday, March 30, 2009

Αυτοί μόνο για πλάκα είναι...

Ο Vasko Gligorijevic και το "Σλαβικό Φιλελληνικό Δίκτυο" βάζει στοίχημα με τους ψευδομακεδονιστές (πηγή: Ακρίτας)
Ο Βασκο τους κάνει μια καλή πλάκα αυτήν την εποχή,έχει βάλει διαγωνισμό για όποιον καταφέρει να συνδέσει με ιστορικά στοιχεία το Βουλγαρικό ιδίωμα της πγδμ με την αρχαία Μακεδονική γλώσσα,βάση στοιχείων πάντα όχι με τα σενάρια αντί-επιστημονικής φαντασίας των γνωστών συγγραφέων-ταβερνιάρηδων-ιχθυοπωλών που όσοι ασχολούμαστε με το θέμα γνωρίζουμε.Ο νικητής κερδίζει χίλια ευρώ(θα μπορούσε να βάλει και τον προϋπολογισμό της Ιαπωνίας σαν έπαθλο αλλά είπε να είναι δίκαιος και να βάλει ένα ποσό που μπορεί να το καλύψει).
Εμπρός κύριοι ανοίξαμε και σας περιμένουμε έχετε αρκετούς μήνες να μας αποδείξετε πως ο Αλέξανδρος έλεγε στους στρατηγούς του "σο πραι"(αν το γράφω σωστά).
Υ.Γ_1 Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να διαβάσετε οι των Σκοπίων τις αρχαίες Μακεδονικές επιγραφές μπορούμε να σας βρούμε αποφοίτους Ελληνικού γυμνασίου που με λογικές τιμές θα το κάνουν για σας.
Υ.Γ_2 Αν προσβληθεί οποιοδήποτε κράτος από τον διαγωνισμό αυτόν ας μην βάλει τον Βάσκο σε καμία φυλακή πάλι,έχετε καταντήσει αηδία πια.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Συμπληρώνω ότι το στοίχημα επικεντρώνεται στο ότι όποιος μακεδονιστής φέρει οποιαδήποτε πηγή με χρονολογία 600 -1800 μ.Χ που να γράφει "εθνικός μακεδόνες" και "εθνικοί Μακεδόνες" σύμφωνα με την γλώσσα της FYROM που έγινε γνωστή μετά το 1944 στον κόσμο θα κερδίσει 1000 Ευρώ.
Σχετικά λινκς
"Slavic Philhellenic Network" Awards 1000 € for ...
http://vardaraxios.wordpress.com/2009/03/29/sfmkonkurs20092010/
όποιος πιστός ας προσέλθει.

No comments:

Post a Comment