Wednesday, March 25, 2009

Η επίσημη κυβέρνηση έκανε ποτέ καταγγελία

κατά του "καλλιτέχνη" της παραποιήσης της Ελληνικής σημάιας για προσβολή του Εθνικού μας συμβόλου? Τα άλλα πολιτικά κόμματα? Ο ευαίσθητος ΣΥΡΙΖΑ? οι Έλληνες πολίτες? Κάναμε καταγγελία στις Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αρχές και οργανισμούς? γενικά κάναμε κάτι? τόσες ευκαιρίες μας δίνουν - ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Η μήνυση του Βάσκο στον Μπότεφ με θέμα την παραποίηση της Ελληνικής σημαίας (Σβάστικα) απορρίφθηκε από την Σκοπιανή Εισαγγελία - ενημέρωση από το ιστολόγιο του Ακριτα.

Όπως ενημερώθηκε σήμερα με έγγραφο ο Βάσκο , η εισαγγελία θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος δίωξης του «καλλιτέχνη» επειδή αφορά ελευθερία έκφρασης του καλλιτέχνη που αντιπροσωπεύει ένα δικαίωμα που κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα της FYROM και ότι η παρουσία της «σβάστικας» είναι ένα μέρος της οπτικής σύνθεσης της δημιουργίας του καλλιτέχνη και δεν μπορούν να θεωρηθούν ως υπαινιγμός για οποιαδήποτε σχέση με το σύμβολο του Τρίτου Ράιχ αλλά και της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Η Εισαγγελία φυσικά συμπληρώνει ότι η «σβάστικα» είναι επίσης χριστιανικό σύμβολο που βρίσκεται σε αρκετές Εκκλησίες όπως στον Άγιο Κλεμεντίνη στην περιοχή Πλάοσνικ στην Αχρίδα.!!!΄
Αυτή είναι η δημοκρατία του ψευδομακεδονισμού για την οποία μάχονται οι Βαλιαννάτοι και οι Βοσκόπουλοι και συνωστίζονται στο ποιος θα δώσει πρώτος συνέντευξη στα τηλεοπτικά τους κανάλια που διαστρεβλώνουν τις ειδήσεις αλλά και παρουσιάζουν τα "Μακεδονοειδή" σαν τα πρώτα ανθρώπινα όντα του Θεού με λευκό δέρμα.

No comments:

Post a Comment