Monday, March 30, 2009

Και όμως αυτοί χρακτηρίζονται Έλληνες, και

ζητούν και την ψήφο μας.
Διαβάστε το ανήθικο άρθρο της αυγής΄ το χαρακτηρίζω "ανήθικο" γιατί απλά ο αρθρογράφος δεν χρησιμοποιεί τη βήμα της εφημερίδας για να διατυπώσει τις απόψεις του, αλλά να χτυπήσει ότι ό ίδιος προσωπικά διαφωνεί.
Ξεκάθαρα ο αρθρογράφος διαφωνεί με κάθε τι Ελληνικό - και κάθε Ελληνική προσφορά. Αν η ριζοσπαστική αριστέρά (κατά τον ίδιο) είναι προσκολλημένη σε μοτίβα του προηγούμενου αιώνα, που δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα, τότε είναι ρισοζπαστική μόνο στο όνομα.
Είναι θλιβερό, ακόμη και σήμερα, να βλέπεις άτομα να προσπαθούν περάσουν τέτοιες ιδέες - το πρόβλημα τους είναι όμως ότι ο πολίτης σήμερα έχει ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια, από την προπαγάνδα .. που ο συν τόσο καλά χρησιμοποιεί.

Απάντηση του Δρ. Μπίλλη στο εν λόγω άρθρο (Πηγή: ταχαλια)
Οι πατριώτες του ΣΥΝ - Μακεδονία

Από το http://paideia-gr.blogspot.com/2009/03/blog-post_6216.html
του Ευριπίδη ΜπίλληΤ. Επίκουρου Καθηγητή ΕΜΠ, ως απάντηση ενός άρθρου της Αυγής.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το τελευταίο άρθρο του Νάσου Θεοδωρίδη, ( υπέρμαχου του σχεδίου ΑΝΑΝ υπέρ του οποίου είχε υπογράψει, υπέρμαχου του να δοθεί στους Σκοπιανούς το όνομα Μακεδονία και προφανώς και η Μακεδονία μας, διευθυντή του Κέντρου Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης «ΑΝΤΙΓΟΝΗ» -Εθνικόύ Φορέα Συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για το Ρατσισμό και την Ξενοφοβία, αρνητή της στρατιωτικής θητείας, υπέρ της άρσης του <<εμπάργκο>> της <<Βόρειας Κύπρου>> όπως γράφει, δηλαδή υπέρ της νομιμοποίησης της εισβολής και κατοχής της Κύπρου από την τουρκία, κτλ.) στην εφημερίδα Αυγή (όργανο του ΣΥΝ).Όσον αφορά την ηθελημένην ανακρίβεια του...<<σε περιοχές όπου το ελληνικό στοιχείο αποτελούσε ισχνή μειοψηφία>>, σας υπενθυμίζω το συνημμένους χάρτες εθνοτήτων των Βαλκανίων, Γαλλικό του 1898 (http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Balkans-ethnique.JPG) και Αμερικανικό του 1911 (http://www.lib.utexas.edu/maps/historical/history_shepherd_1911.html που μας είχε στείλει παλαιότερα ο συνάδελφος Δρ Ιωάννης Μαγγλής. Να υπενθυμίσω ότι η εφημερίδα Αυγή όπου αρθρογραφεί ο <<πατριώτης>> Νάσος Θεοδωρίδης είναι όργανο του ΣΥΝ. Κατά τα άλλα το άρθρο ομιλεί μόνον του. Δεν χρειάζεται σχολιασμό.

No comments:

Post a Comment