Tuesday, March 17, 2009

Ψευτοπαπάδες και παραχάραξη της Ιστορίας

Η αλλιώς, κοινοί αλήτες γίνανε παπάδες - η Εκκλήσία τους εξόρισε από τους κόλπους της - και αυτοί γυρίσανε, που αλλού, στη "μαμά" μακεδονική εκκλησία...
Λεπτομέρειες από το ακόλουθο άρθρο του Ακρίτα
Ο σχισματικός παπάς Τσαρκνιάς που χτύπησε 12 χρονο και το έστειλε στο νοσκομείο επειδή τραγουδούσε την "Μακεδονία Ξακουστή" οριστικά καταδικάστηκε.!!
Σχετικό ρεπορτάζ αλλά και βίντεο από το zougla.gr
Τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή» και τον έστειλε στο… νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Νικόδημο Τσαρκνιά, ο οποίος, αν και αποσχηματίστηκε το 1993, όχι μόνο συνεχίζει να κυκλοφορεί με ράσο, αλλά αυτοαποκαλείται και «επίσκοπος της… Αιγαιακής Μακεδονίας», ρίχνοντας νερό στο μύλο της προπαγάνδας των Σκοπίων για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στη χώρα μας.
Επίθεση σε 12χρονο αγόρι
Στις 17/11/2002, στην Αριδαία, ο κ. Τσαρκνιάς επιτέθηκε σε ένα 12χρονο αγόρι, τραυματίζοντάς το στο δεξί μάτι και τον αυχένα, επειδή νωρίτερα μαζί με φίλους του τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή». Αποτέλεσμα ήταν να διακομισθεί το παιδί στο νοσοκομείο Έδεσσας και να νοσηλευτεί για δύο ημέρες, ενώ οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση για «επικίνδυνη σωματική βλάβη».
Τόσο στο πρωτόδικο, όσο και στο Εφετείο, που εκδικάστηκε στις 10/3/2009, ο κ. Τσαρκνιάς καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση.
Δημοσιογράφος της εκπομπής «ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ» επιχείρησε να συνομιλήσει με τον κ. Τσαρκνιά, προκειμένου να ζητήσει την άποψή του για όσα κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού.
Απάντηση βέβαια δεν έδωσε, αλλά βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί φραστικά και κατά των δημοσιογράφων, χαρακτηρίζοντάς τους «ρουφιάνους» και «κυπατζήδες», ενώ από τα πυρά του δε γλίτωσε ούτε ο υπέργηρος πρώην μητροπολίτης Φλωρίνης, Αυγουστίνος Καντιώτης, τον οποίο αποκάλεσε… «σκατόγερο»!
Στην Ελλάδα του «ό,τι δηλώσεις, είσαι...», ο συγκεκριμένος ρασοφόρος δηλώνει «επίσκοπος της Αιγαιακής Μακεδονίας», με υπογραφή «ελέω θεού» μάλιστα.
Με την οικονομική υποστήριξη Σκοπιανών της διασποράς, το 2001 ξεκίνησε στην Αριδαία την αυθαίρετη κατασκευή της εκκλησίας της Αγίας Ζλάτκα, την οποία και όρισε ως έδρα της επισκοπής του, με την σημαία του δεκαεξάκτινου ήλιου της Βεργίνας να κυματίζει στην είσοδο.
=====================================================
Η Μακντούγκαλ ενημερώθηκε για το παρελθόν του Τσαρκνιά σε ότι αφορά αυτήν την ρατσιστική πράξη εναντίον του 12 χρονου Μακεδόνα ?
Να δούμε τι άλλο θα κάνουν οι εθνικιστές σκοπιανο-βούλγαροι εναντίον των Μακεδόνων για να αντιδράσει το Ελληνικό κράτος και να πάρει μέτρα εναντίον τους.

No comments:

Post a Comment