Wednesday, March 11, 2009

Σχόλιο για το άρθρο Ισχυρό Μήνυμα προς την Ομογένεια:

Συμφωνώ με το πνεύμα και το γραφομένα στο άρθρο
Ισχυρό Μήνυμα προς την Ομογένεια: (taxalia)
αλλά θα ήθελα να επισημάνω ότι στον μέσο αναγνώστη ίσως να μένει η εντύπωση ότι για πολλά από τα δεινά της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής φταίει η Ομογένεια.
Αυτό είναι λάθος - η βοήθεια από τους ομογενείς είναι καλοδεχούμενη και πολλή χρήσιμη αλλή η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να δέιξει πυγμή και να πράξει τα δεόντα - η επιπλέον βοήθεια θα μας βοηθήσει αλλά μην περιμένουμε πάντα από τους άλλους....

UPDATE: Σχόλιο του taxalia
Το άρθρο του κ.Καζαντζίδη, θίγει ένα πολύ κρίσιμο ζήτημα: τη διχόνοια, που επικρατεί στις Ομογενειακές οργανώσεις εξαιτίας του κομματισμού. Στο taxalia έχουμε καθημερινή επικοινωνία με την Ομογένεια και βλέπουμε με λύπη, ότι το σαράκι του κομματισμού, τρώει τις σάρκες του Ελληνισμού. Μπείτε απλά στα sites της Ομογένειας: το 90% της ύλης τους αφιερώνεται σε αλληλοκατηγορίες! Μια επίσκεψη στο http://www.kalami.net/ θα σας πείσει. Το "εμφύλιο" μένος, ξεχειλίζει.
Έκκληση αγωνίας είναι λοιπόν το κείμενο, να αφήσουμε τις κομματικές ταυτότητες, μήπως και λειτουργήσει το ελληνικό "Lobby". Οι θέσεις της κυβέρνησης Obama δείχνουν ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν καταφέραμε τίποτε, σε υψηλό επίπεδο. Φυσικά, ως γνώστες της κατάστασης, δεν ευελπιστούμε σε επιτυχίες, με τον Ντάνιελ Φρηντ, αρμόδιο για Ευρωπαϊκά θέματα!
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ: Η Ελληνική πολιτεία οφείλει να δείξει πυγμή και οι ομογενείς ΣΥΜΠΝΟΙΑ.

No comments:

Post a Comment