Wednesday, January 28, 2009

Η πιο περιζήτητη κινηματογραφική ομάδα....

Αναδημοσίευση από το taxalia


Αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξε το ανεπανάληπτο βίντεο

Αυτη είναι η ομάδα, που έφτιαξε το απίστευτο βιντεο (http://taxalia.blogspot.com/2009/01/and-finally-best-video-of-world-is-here.html)
Ниче Димовски (Ηλίας Δημόφσκι)- έγραψε το ..Θεόπνευστο κείμενο (στη 2η φωτογραφία με τον πρόεδρο της ψευτοΜακεδονικής διασποράς)


Татјана Петровска (Τατιάνα Πετρόφσκα -φωτο) - έκανε την παραγωγή (27 ετών, "διανοούμενη")
http://star.dnevnik.com.mk/?pBroj=1923&stID=6213

Владо Денчов (Βλάντο Ντέντσοφ)- σκηνοθεσία
Σε δελτίο τύπου αναφέρεται ότι το φιλμ είναι κρατική παραγωγή για τη δορυφορική (сателитния канал) ψευτομακεδονική τηλεόραση (Македонската телевизия)
"Автори на филма, който се излъчваше и по сателитния канал на Македонската телевизия, са Ниче Димовски и Владо Денчов".
όλοι τους μέλη του κυβερνώντος VMRO. Το φιλμ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από το κόμμα SDSM που ηγείται της αντιπολίτευσης, αλλά και από τη Βουλγαρική πλευρά.
...
Για να λύσουμε τις απορίες των συμπατριωτών μας (της φίλης μου vodenka βασικά, αλλά και του σοβαρού observer1), που αγωνιούν εδώ
http://www.maknews.com/forum/ellniko/topic-t13612.html
(κι αφήστε το Λιακόπουλο αδέρφια μας Λερινιώτες και Βοδενιώτες. Μπροστά στο παραπάνω team, ο Λιακόπουλος είναι ..ερασιτέχνης. Τουλάχιστον λέει παπαρδέλες για να βγάλει και κανένα φράγκο. Οι δικοί σας το κάνουν για την ..πατρίδα! Τους μίλησε ο Θεός στον ύπνο τους και τους αποκάλυψε τους ....Macedonoids. Και από το πολύ Macedonoid, ήρθε κι η ..paranoid. Σοβαρευτείτε!).

No comments:

Post a Comment