Friday, January 30, 2009

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996: ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Αναδημοσίευση από το taxalia

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1996: ΟΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

του Αναστασίου Καζαντζίδη
Πέρασαν δεκατρία ολόκληρα χρόνια από την μεγαλύτερη ήττα του ελληνισμού μετά το 1974 και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.
Δεκατρία χρόνια από τον εξευτελισμό του Ελληνισμού στα ΙΜΙΑ.
Το κράτος το ελληνικό, βγήκε και μας είπε μετά από έρευνα, ότι ήταν …ατύχημα η πτώση του ελικοπτέρου.
Είμαστε όμως αρκετοί συνέλληνες, που πιστεύουμε ότι τα γεγονότα έγιναν ακριβώς έτσι:
Στις 31 Ιανουαρίου του 1996, Τούρκοι κομάντος αποβιβάζονται σε ελληνικό έδαφος, το καταλαμβάνουν, κατεβάζουν την Ελληνική σημαία και... υψώνουν την Τουρκική, σκοτώνοντας τρεις Έλληνες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού – Χ.Καραθανάσης, Ε.Γιαλοψός, Π.Βλαχάκος- που βρίσκονταν σε υπηρεσία αναγνώρισης του εχθρού με το ελικόπτερό τους.
(Το παραμύθι για το ‘βέρτιγκο’, μόνο ο Πάγκαλος το πιστεύει πια…)
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης ευχαριστούσε τους Αμερικανούς μέσα στη βουλή των Ελλήνων.
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια, από την ημέρα που ο τότε Έλληνας Υπουργός των Εξωτερικών έλεγε στον αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων να οπισθοχωρήσει και να πει στον ελληνικό λαό ότι την μέχρι τότε τιμημένη Ελληνική σημαία ‘την πήρε ο αέρας’!!!
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια από τότε που το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ‘γκρίζες ζώνες’ στο Αιγαίο.
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια, από τότε που οι μικροί μας ηγέτες ψέλλιζαν δικαιολογίες στον παγωμένο ελληνικό λαό του τύπου: ‘τι να κάνουμε, να σκοτωθούμε για μια βραχονησίδα’;
Δεκατρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν, από τότε που οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, άφησαν να πέσει στα χέρια του εχθρού ελληνικό έδαφος, χωρίς μάχη!!!
Την ώρα που ο Τουρκικός Ιμπεριαλισμός έκανε επίδειξη δύναμης στους μοιραίους και άβουλους Έλληνες ηγέτες, εκείνοι ως απάντηση, του γυρνούσαν τα γερασμένα τους γυμνά οπίσθια, τα παραγεμισμένα με πλούσιο ραγιαδισμό και δειλία!
Το χειρότερο όμως κακό που έγινε τότε στον ελληνικό λαό, το βλέπουμε σε όλο του το μεγαλείο σήμερα: ένα άβουλος λαός που σιωπά σε κάθε προσβολή που του γίνεται, πότε από τους Τούρκους, πότε από τους Σκοπιανούς και τους λοιπούς φίλους του!
Με την βοήθεια των ΜΜΕ, ο ελληνικός λαός αποκοιμήθηκε όλα αυτά χρόνια και θεωρεί πλέον την υποστολή της ελληνικής σημαίας και την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων …αυτονόητη, ως αντάλλαγμα λίγων μηνών ειρήνης και ηρεμίας!!!
Εδώ φτάσαμε συνέλληνες! Στον πάτο του βαρελιού της εθνικής μας ξεφτίλας:
Να θεωρούμε την αξία της ειρήνης, ως μεγαλύτερη από την αξία της υπεράσπισης της πατρίδας!!!
Να επιδοκιμάζουμε την ειρήνη και όχι την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!
Φτάνει πια!
Όχι άλλα ΙΜΙΑ!
Τιμή και δόξα στους ήρωες Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν για την πατρίδα!
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθοργράφος

No comments:

Post a Comment