Friday, June 12, 2009

Πως η Ιστορία κατασκευάζεται τη σύγρονη εποχή

Αναρτώ ένα ενδιαφέρον άρθρο από το History of Macedonia
Όπως περιγράφεται στο άρθρο οι σκοπιανοί προπαγανδιστές χρησιμοποιούν ψευδή στοιχεία (ελλείψει αληθινών στοιχείων) για να φτιάξουν ιστορία και για να φανατίσουν τους νέους.
Το θέμα είναι σημαντικό γιατί δημιοργεί μίση και εμπάθεια στους νέους. Η σωστή παιδεία είναι ίσως η μόνη λύση για την αποφυγή μελλοντικών μεγάλων προβλημάτων....ας ελπισουμε οι ηγέτες της γείτονος να επιλέξουν αυτό το δρόμο στο εγγύς μέλλον.
Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο....

Η ανακάλυψη και το κείμενο που ακολουθεί είναι απο τον Amaranto στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια!

Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες στο διαδίκτυο, οι γνωστοί Σκοπιανοί προπαγανδιστές να ισχυρίζονται πως στο παρελθόν υπήρξε μια δήθεν ”Γενοκτονία” απο τους Έλληνες εναντίον φυσικά των Σκοπιανών. Φυσικά μια τέτοια “γενοκτονία” δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία και υπάρχει μόνο στα νοσηρά μυαλά αυτών των προπαγανδιστών που το ισχυρίζονται.

Εφόσον δεν υπάρχει καμία απόδειξη, οι Σκοπιανοί έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Προσπάθησαν να κατασκευάσουν τις αποδείξεις οι ίδιοι.

Στο YouTube μπορείτε να βρείτε πολλές τέτοιου είδους “αποδείξεις”.
Πχ. στο σχετικό video
εδώ

βρίσκουμε ανάμεσα στα άλλα αυτό:

skopia Αποκάλυψη   Η παραποίηση γεγονότων απο την Σκοπιανή Προπαγάνδα σε όλη της τον Μεγαλείο!!!

O παμπόνηρος Σκοπιανός Προπαγανδιστής έχει “κόψει” εξαιρετικά προσεκτικά την φωτογραφία για τους δόλιους σκοπούς του. Ισχυρίζεται οι παραπάνω νεκροί είναι…αθώα θύματα της Γενοκτονίας απο τους Έλληνες.

http://www.youtube.com/watch?v=ApmyLZeAO8s

Η αληθινή φωτογραφία όμως είναι αυτή:

december19442hj Αποκάλυψη   Η παραποίηση γεγονότων απο την Σκοπιανή Προπαγάνδα σε όλη της τον Μεγαλείο!!!

…και προέρχεται απο τα γεγονότα στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 1944!!!! Συγκεκριμένα Έλληνες διαδηλωτές, υποστηρικτές του Κομμουνιστικού κόμματος και του Στρατιωτικού σκέλους του, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος όπου οι δυνάμεις της αστυνομίας άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιοί ξεκίνησαν τους πυροβολισμούς (Αστυνομία ή διαδηλωτές) και πρέπει να αναφερθεί ότι η διαδήλωση είχε αρχικά απαγορευτεί να γίνει απο την τότε Κυβέρνηση.

Για να ξαναγυρίσουμε τώρα στο κυρίως θέμα μας.

19441203plithos2nekroiwky1 Αποκάλυψη   Η παραποίηση γεγονότων απο την Σκοπιανή Προπαγάνδα σε όλη της τον Μεγαλείο!!!

Τα πανώ όπως βλέπουμε, τα οποία είτε βρίσκονται στο έδαφος είτε τα κρατάνε διαδηλωτές, είναι ακριβώς το μέρος της φωτογραφίας, το οποίο σκόπιμα αποκόπηκε απο τους Σκοπιανούς Προπαγανδιστές για να μην καταλαβαίνει ο ανύποπτος χρήστης του Διαδικτύου ότι πρόκειται για Έλληνες και όχι για δήθεν Σλάβους, μέρους μιας “Γενοκτονίας”.

Το συγκεκριμένο video βρίσκεται στην front page του γνωστού Ρατσιστικού/Φασιστικού site ”Maknews” Με τον τίτλοhow macedonians were….”

sko Αποκάλυψη   Η παραποίηση γεγονότων απο την Σκοπιανή Προπαγάνδα σε όλη της τον Μεγαλείο!!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.

No comments:

Post a Comment