Monday, June 1, 2009

ΠΑΜΜΕ Ευρωβουλή

Οι εκλογές είναι προσωπική υποθεση του καθενός. Δεν θα ήθελα να "διατάξω" σε κανέναν τι να ψηφίσει - θεωρώ όμως σωστό να προβάλλω κάποια θέματα, και ενίοτε απόψεις μου, που μπορεί να προκαλέσουν κάποιες σκέψεις για την επιλογή ψήφου.
Πιστεύω ότι τα μεγάλα κόμματα είναι παραδοσιακά στην Ευρωβουλή - η παρουσία τους είναι δεδομένο, η προσφορά τους (καλή η κακή) είναι γνωστή.
Πιστεύω ότι στέλνοντας μικρά κόματα αυξάνει η φωνή μας στο Ευροκοινοβούλιο γιατί στην προσπάθεια τους να αναδειχτούν (ελπίζω) πραγματικά προσπαθούν για κάποιους σκοπούς και για το καλό της χώρας (όπως το κάθε κόμα το αντιλαμβάνεται).
Διαβάζοντας τον τελευταίο καιρό για τους οικολόγους (όπως και παλιότερα δημοσιεύματα για τις σχέσεις τους με ύποπτους χρηματοδότες, και μέσω αυτώς με συμφέροντα ξένων κυβερνήσεων) του θεωρώ όχι μόνο ακατάλληλους να με εκπροσωπήσουν, αλλά και επικίνδυνους για την ασφάλεια μας.
Το ΠΑΜΜΕ πιστεύω ότι εχει τα στοιχεία για να μας εκπροσωπήσει στο Ευροκοινοβούλιο - οι ηγέτες τους είναι άτομα με αρχές και πιστεύω (δεν συμφωνώ πάντα με τις θέσεις τους αλλά και ο Παπαθεμελής και ο Ζουράρις αγωνίζονται για τη Μακεδονία, και εκτός δημοσιότητας, εδώ και πολλά χρόνια) - μπορούν να πετύχουν το κάτι παραπάνω για τη Μακεδονία μας - Εξίσου σημαντικό είναι και το μύνημα που θα δώσουν - ότι δεν διαπραγματευόμαστε τα Εθνικά μας δίκαια - γιατί με το που θα γίνει η πρώτη παραχώρηση τα γεράκια παραμονεύουν - και θα μας φάνε γρήγορα κίολας..

διαβάστε και αυτό taxalia

4 comments:

  1. Καλή η προσπάθεια Παπαθεμελη-Ζουράρη και αναγκαια όμως μάλλον την ξεκίνησαν λίγο αργά. Εγώ πάντως θα τους ψηφίσω

    ReplyDelete
  2. Αφού διάβασα το πρωτοσέλιδο του Ζουράρι στη Μακεδονία (κλείνει τη ψαλίδα η ΝΔ) θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ για να πατώσει ο Κολονακιώτης που δεν ήξερε την Τσιμισκή και το παίζει Μακεδόνας.

    ReplyDelete
  3. @Ανώνυμο 6.09
    Η επιλογή του τι θα ψηφίσεις είναι καθαρά δική σου - απλά να είναι για τους σωστούς λόγους.

    ReplyDelete
  4. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΡΕ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ...ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ Ο ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΛΙΒΕΡΟ....!!!.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ,... ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ...!!

    ReplyDelete