Monday, June 15, 2009

Η δύναμη του πολίτη -

Κόκκινη γραμμή - Κόκκινο πανί: ΟΧΙ “Μακεδονία” στα Σκόπια

Συνεχίζουμε μια διαπραγμάτευση έχοντας δώσει τα μισά απο την αρχή. Δεν υπάρχει τίποτα όμως που να έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί η ελληνική Κυβέρνηση, και με κανένα. Πρέπει να αποσυρθεί αμέσως από την ανύπαρκτη διαδικασία της “διαπραγμάτευσης”.

Καμμία ελληνική Κυβέρνηση δεν πρέπει να υπογράψει τίποτα, και χωρίς την συναίνεση της δεν πρόκειται να χάσουμε τίποτα. Εκεί είναι και το πρόβλημα. Εκεί είναι και η λύση. Εκεί έχουμε και πρέπει να έχουμε έλεγχο σαν Ελληνες πολίτες.

Η κόκκινη γραμμή της Ελλάδας πρέπει είναι η οποιαδήποτε χρήση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από τα Σκόπια, σε σύνθετο η όχι, ενώ οι γεωγραφικοί προσδιορισμοί δεν είναι τίποτα άλλο απο έπικίνδυνες πολιτικές ακροβασίες που μέχρι τώρα βλάπτουν εμάς..

Οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες ενάντια κυβερνήσεων που γιά τους δικούς τους λόγους αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομά μας είναι λάθος: Οι διαδηλώσεις πρέπει να γίνουν ενάντια στις ελληνικές αρχές και στους Ελληνες πολιτικούς οι οποίοι διαπραγμεύονται τα αδιαπραγμάτευτα.

Τα πλατειά ελληνικά διαπραγμετευτικά χαμόγελα, και τα “να αναλάβουν τις ευθύνες τους” και η “στήριξη στις ευρωατλαντικές πορείες” των άκρως προκλητικών και επιθετικών γειτόνων και της Διασποράς τους, δεν είναι παρά επικοινωνιακά βεγγαλικά χαμηλής ποιότητας που προσβάλουν την νοημοσύνη του κάθε Ελληνα πολίτη.

ΟΧΙ ! “Μακεδονία” στους Σλάβους των Σκοπίων.

Αυτη είναι η κόκιννη γραμμή που κληρονομήσαμε, και αυτό πρέπει να καταλάβουν και οι 300 βουλευτές.

Πέραν αυτού είναι και το κόκκινο πανί που θα πρέπει να μας ερεθίσει.

Ας πάρουμε τηλεφωνο τους Ελληνες πολιτικούς τώρα. Μέχρι τις επόμενες εκλογές ίσως είναι αργά.

Πηγή: hellenesonline

No comments:

Post a Comment