Friday, November 27, 2009

Παίζοντας με τις Λέξεις

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Δ'ωσε δώσε αέρα, να τι γίνεται!( εδώ)(εδώ). ΤΙΤΑΝΑ - ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ-ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ

Ο ΓΑΠ αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλίες. Κατα την προσφιλή του τακτική (βλέπε Πράσινη ανάπτυξη) χρησιμοποιεί το σημαντικό θέμα του περιβάλλοντος για να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα (πως κάνεις συζήτηση για θέματα με μία χώρα που δεν αναγνωρίζεις, και έχεις σοβαρά προβλήματα) και υποκλίνεται (ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας) στον "Μακεδόνα" αντίστοιχο του και παρακαλάει να δεχτεί το Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (ανάλυση για το όνομα εδώ) - δηλαδή ο ΓΑΠ είναι ο μεγιστάνας της Εξωτερικής πολιτικής και αποφάσισε 2 συνατήσεις σε επίπεδο πρωθυπουργού ενώ κανείς προηγούμενος δεν έπραξε το ίδιο???


Έτσι ο ΓΑΠ παίζει με τις λέξεις της ονομασίας της γείτονος, πάντα εις βάρος της Ελλάδας (μακροπρόθεσμα και ουσιαστικά εννοείται - εδώ)
το αποτέλεσμα
1. Ο ΓΑΠ βγαίνει στον Ελληνικό λαό, που ακούει ότι θέλει να ακούσει και δεν ψάχνει παραπέρα, και λέει ότι έλυσε το πρόβλημα χωρίς να ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές (ψέμα γιατί Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας, σημαίνει Δημοκρατία της Μακεδόνιας σε 5-10 Χρόνια - σε αντίθεση με το Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας που είναι κάπως καλύτερο για έμάς - και με την διεθνή προεργασία (εδώ) - μπορεί να μην μπορώ την οικονομία αλλά λύνω τα προβλήματα εξωτερική πολιτικής ένα ένα!
2. ΗΠΑ και ΕΕ χαίρονται με την επιτυχία του ΓΑΠ και τρίβουν τα μάτια τους για το νέο βέλος στη φαρέτρα τους
3. Η τουρκία αποφασίζει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για διαπραγμάτευση - για καστελόριζο θα θέλουμε μόνο βίζα (και όχι διαβατήριο όπως επιθυμεί η τουρκία) από το 2012
4. Νέες προεδρικές εκλογές, ο ΓΑΠ γερουσιαστής στις ΗΠΑ
5. Οι Έλληνες περήφανοι που ένας δικός τους, ένας πατριώτης, είναι στη γερουσία των ΗΠΑ

Και η άποψη του φίλλου Γιαννιώτη που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο....
η συνέχεια σε επόμενη ανάρτηση....

No comments:

Post a Comment