Monday, November 2, 2009

Ενα σχόλιο για τον Πρωθυπουργό

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
τελικά βρήκα τον σύνδεσμο για την ιστοσελίδα - φυσικά και "κατέβηκε" από την πρώτη σελίδα αλλά υπάρχει ακόμη εδώ.
Και σας προτείνω να διαβάσετε το άρθρο του πολίτη.
Δε χρειάζεται να συμφωνείτε με τις απόψεις του, απλά οι πολλές διαφορετικές απόψεις διαμορφώνουν γνώμη....

Διάβασα το επισυναπτόμενο άρθρο στο Δελτίο των 11 και στον gianniotis και μου κίνησε το ενδιαφέρον. Πήγα στην ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού, και δεν μπόρεσα να βρω την επίμαχη ανάρτηση (δεν λέω ότι δεν υπάρχει αλλά η ιστοσελίδα είναι πολύ βαριά και κακοσχεδιασμένη που εγώ δεν μπόρεσα να την βρώ).
Απλά θέλω να επισημάνω ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι μάλλον περήφανος που είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλιστικης Διεθνούς αλλά μάλλον δεν όχι γιατί είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων!!!!

(από το letterhead της επίσημης ιστοσελίδας του Πρωθυπουργού)



Επίσης απόρησα με την διαφήμιση των ΜΚΟ - πολλοί έχουν αρχίσει να επισημαίνουν τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ και ο ΓΑΠ τις δημοσιεύει?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ «ΚΟΥΙΣΛΙΝΓΚ» ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟ 43% ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
Ο ΒΙΛΥ ΜΠΡΑΝΤ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΤΕΡ ΓΚΙΓΙΩΜ.

ΟΙ «ΓΚΙΓΙΩΜ»ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ;

του Σπύρου Χατζάρα

Τα Σκοπιανά ΜΜΕ αλλά και ο δημοσιογράφος Μανώλης Γαλάνης, (Πρώτο Θέμα 1/11/09), εντόπισαν στον δικτυακό ιστότοπο του (Έλληνα;) Πρωθυπουργού, την πρότασή του προς τους επισκέπτες του, να διαβάσουν το βιβλίο ,«Το βάσανο της ιστορίας» των Ουμούτ Οζκιριμλί (είναι Τούρκος) και Σπύρου Σοφού.
Οι δύο «ιστορικοί», σε κατάσταση έκστασης, ξερνούν κάθε αποκύημα της νοσηρής φαντασίας τους κατά του Ελληνισμού.
Ενδεικτικά:
-
Ονομάζουν την επανάσταση του , «εθνικιστικό κίνημα» και της επιρρίπτουν «στρατηγικές εξαναγκασμού, προσηλυτισμού, εκδίωξης και εξόντωσης των Τούρκων».
- Χαρακτηρίζουν τους «δεσμούς» της Οθωμανικής αυτοκρατορίας με τους ραγιάδες, «οργανική σχέση όπως ακριβώς εκείνη μεταξύ μιας μητέρας και των παιδιών της»!!!.
Καταγγέλλουν δηλαδή το έγκλημα του Καποδίστρια, του Υψηλάντη, του Κολοκοτρώνη, και χιλιάδων νεκρών αγωνιστών, να αποσπάσουν τα παιδιά, από τη «μητέρα» Τουρκία!.
- Αιτία της επανάστασης , θεωρούν «την οικονομική δυσαρέσκεια» των ραγιάδων.
- Στους επαναστάτες καταλογίζουν όχι διεκδίκηση συμμετοχής στο αναδυόμενο έθνος, αλλά «πρόθεση να προσποριστούν οφέλη» προφανώς από τη διαρπαγή Οθωμανικών περιουσιών.
Η αδίστακτη νέο-οθωμανική σαλάτα, είναι εξίσου «γενναιόδωρη» και έναντι των Σκοπιανών.
Καταλογίζει στους Έλληνες, «διαστρεβλωμένη λογική» κατά την οποία, το όνομα Μακεδονία ,«είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Ελληνικού Έθνους».
(Διότι η Μακεδονία ανήκει στους Ντονμέδες).
Οι Σκοπιανοί, πανηγυρίζουν για το «σύγγραμμα» και για τον κ. Παπανδρέου που το προτείνει. Είναι αδιανόητο Έλληνας πρωθυπουργός να προωθεί αυτό το έκτρωμα της επιστημονικής πλαστογραφίας του Νέο-Οθωμανισμού και της 5ης Διεθνούς.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση, σε «μετριοπαθή» ανακοίνωση της δεν επιρρίπτει τις ευθύνες στον πρωθυπουργό, αλλά σε αμαθή σύμβουλο και προσθέτει. «Ό κ. Παπανδρέου έχει χρέος να αποδοκιμάσει τον δράστη και να τον αποβάλλει από τον κύκλο των συνεργατών του».
Οι «Γκιγιώμ» του Νέο-Οθωμανισμού και της 5ης διεθνούς, όμως, εισέβαλαν μαζί με τον «Κουλίσλινγκ» (Πρωθυπουργό), στην Εξουσία.
Τώρα καταλαβαίνουν όλοι , γιατί ο «Κουίσλιγκ» (πρωθυπουργός), έσπευσε να υιοθετήσει την ψευδή καταγγελία για βασανισμό μέχρι θανάτου του Πακιστανού βιαστή ,που πέθανε 13 μέρες ,μετά τη σύλληψη του από πνευμονικό οίδημα, δίνοντας «πράσινο φως», στις «επαναστατικές» κινητοποιήσεις και τις επιθέσεις στα αστυνομικά τμήματα.
Για τον ομφάλιο λώρο που συνδέει το «Μαξίμου» με την «τρομοκρατία», ξαναρωτάμε:
Πως ήξεραν οι «τρομοκράτες», ότι ο αστυνομικός που τραυμάτισε τον Γιάννη Δημητράκη, υπηρετούσε τώρα στην Αγία Παρασκεύη ; Και πώς γνώριζαν την βάρδια του;
ΥΓ. Οι ευθύνες των στελεχών, των μελών, και των οπαδών του ΠΑΣΟΚ, που εξακολουθούν να πιστεύουν στην Λαϊκή Κυριαρχία και την Εθνική Ανεξαρτησία, γίνονται τώρα τεράστιες. Αυτοί έφεραν στην εξουσία τους «Κουίσλινγκ», και αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο για την εξουδετέρωση τους.


No comments:

Post a Comment