Thursday, December 31, 2009

Καλή χρονιά με Λογοκρίσια Σταλινικής μεθόδου....

Γράφει ο Ακρίτας, και έχει δίκιο....

Η απλή ερώτηση μου είναι - γιατί τόσος ντόρος για τους μετανάστες? γιατί να περάσει το χύμα νομοσχέδιο στο άψε σβήσε? γιατί να μη μάθουμε τι έγινε? γιατί τελικά δεν κάνουνε διάλογο για το θέμα? ΠΟΙΟΣ το θέλεις το νομοσχέδιο και ΤΙ θα κερδίσει?


Πλήθος άρθρων έχουν αναρτηθεί στην μπλογκόσφαιρα αλλά και σε κάθε γωνιά του Ελληνικού δυαδικτύου για την επιλεκτική δημοσίευση σχολίων που κάνουν οι moderators του opengov.gr.

Το κόλπο είναι ότι καθυστερούν τα επικριτικά σχόλια έτσι ώστε στην πρώτη σελίδα να εμφανίζονται μοιρασμένες οι απόψεις. Αυτό επιτυγχάνεται με την έγκριση του μεγάλου όγκου των επικριτικών σχολίων αργότερα με αποτέλεσμα να εμφανιίζονται (με βάση το χρόνο υποβολής) στις πίσω σελίδες. Έτσι λοιπόν οι πολίτες που παρακολουθούν τη διαβούλευση νομίζουν πως τα καινούρια σχόλια εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα και αγνοούν την δημοσίευση παλιών επικριτικών σχολίων στις "πίσω σελίδες".

Φυσιολογικό δεν είναι ;

Το νομοσχέδιο με το έτσι θέλω θα περάσει χωρίς να λογαριάζονται οι φωνές και επιχειρήματα των Ελλήνων πολιτών της περιόδου 1829-2009.
Γιατί από το 2010 θα έχουμε την Ελλάδα του George Papandreou,
the multinational Greek citizenship.
Έλληνας στα χαρτιά γίνεσαι και κάνουμε γιατί ψηφίζεις το new ΠΑΣΟΚ του George και ΣΥΡΙΖΑ.

No comments:

Post a Comment