Tuesday, October 27, 2009

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

Το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης καταργήθηκε και τα απολεσμέτα είναι φανερά.

Αναδημοσίευση από το History of Macedonia

ΩΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΗ «ΜΗΤΡΙΚΗ» «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»


Επίσημη υποδοχή του Πρωθυπουργού της «FYRO”M”» στην Αυστραλία, η οποία δεν έχει αναγνωρίσει ακόμη τα Σκόπια σαν «Μακεδονία», χάρη στην πανίσχυρη και οργανωμένη αντίδραση της Ομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων Αυστραλίας, παρότι εκεί δρα ο πιο σκληρός παγκοσμίως πυρήνας των Σκοπιανών, που χρηματοδοτεί μαζί με τους Σκοπιανούς του Καναδά, τη διεθνή προπαγάνδα των πλαστογράφων

ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥ

ΕΦΕΡΕ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με επίθεση αλυτρωτισμού απαντά ο Γκρούεφσκι στην πρωτοφανή και αψυχολόγητη ενέργεια της νέας Κυβέρνησης, να καταργήσει το Υπουργείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – Θράκης στη Θεσσαλονίκη!

Και αντί αυτή η ενέργεια να εκληφθεί ως «κίνηση καλής θέλησης» και να προκαλέσει αντίστοιχη κίνηση «υποχώρησης» των Σκοπίων όπως ίσως λογάριαζαν κάποιοι, αντιθέτως προκάλεσε έκρηξη αλυτρωτισμού, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Γκρούεφσκι, ο οποίος μιλώντας σε Σκοπιανούς στην Αυστραλία έκανε λόγο για «Μακεδόνες του Αιγαίου», ενώ εμμέσως πλην σαφώς άφησε υπαινιγμούς για τη διαιρεμένη «μητρική» «Μακεδονία», που κρατά χωρισμένους τους «Μακεδόνες» του «Αιγαίου», του «Βαρδάρ» και του «Πιρίν»!

ΤΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

«Εδώ στην Αυστραλία, οι “Μακεδόνες” έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ζουν όλοι μαζί. “Μακεδόνες” του Αιγαίου και “Μακεδόνες” του Πιρίν, συμπατριώτες. Αυτό δεν συμβαίνει στη μητρική σας χώρα. Και θέλω να υπογραμμίσω πως δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός σε “Μακεδόνες” του Αιγαίου, του Βαρδάρ και του Πιρίν. Είμαστε όλοι “Μακεδόνες”. Η ενότητα των “Μακεδόνων” της Διασποράς είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στρατηγικών εθνικών μας στόχων, παρά τις όποιες διαφορές»!

ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ «ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ»

Το αλυτρωτικό κρεσέντο Γκρούεφσκι, συνιστά εκτός των άλλων κατάφωρη παραβίαση της «Ενδιάμεσης Συμφωνίας», για υπερπολλοστή φορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της προσβλητικής προσφυγής των Σκοπίων εναντίον μας στη Χάγη!

«ΠΡΑΣΙΝΗ» ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νέα ηγεσία του ΥΠΕΞ, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, οφείλει να παρουσιάσει αναλυτικά στους Εταίρους μας τον αχαλίνωτο αλυτρωτισμό των Σκοπίων, που εμφανίζεται να διεκδικεί δια του Ονόματος το έδαφος της Μακεδονίας μας, το έδαφος δηλαδή Ευρωπαϊκής Χώρας και να αλλάξει άμεσα την αδιέξοδη πολιτική της λεγόμενης Σύνθετης Ονομασίας, που παραχωρεί δωρεάν το ελληνικό Όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια και στους Σκοπιανούς Σλάβους για κάθε χρήση!

Η Εξωτερική μας Πολιτική, πρέπει επιτέλους να γίνει «Πράσινη», ώστε να μη βλάπτει και να μη ρυπαίνει το αιώνιο ιστορικό, πολιτισμικό και οικονομικό μας περιβάλλον και να μην προσβάλει και μολύνει τη μοναδική παγκόσμια ιστορική και θρησκευτική μας φύση!

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ «ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ»

Ένα όνομα του τύπου «Βόρεια ή Άνω Μακεδονία», δεν θα αλλάξει ούτε το «Μακεδόνες του Αιγαίου», ούτε το «Μακεδόνες του Πιρίν», ούτε το διαιρεμένη μητρική «Μακεδονία»! Θα αλλάξει μόνο το «Βαρδάρ», που θα γίνει «Βόρεια» («Μακεδονία»), χωρίς να αλλάζει ως (παραποιημένος και ανυπόστατος) γεωγραφικός όρος, την «εθνολογική» ταυτότητα και την ονομασία της «γλώσσας»!

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Με άλλα λόγια με το «Βόρεια ή άλλη Μακεδονία», που είναι ένα «γεωγραφικό όνομα» όπως το επιδιώκουν αφελώς κάποιοι στην Αθήνα χρόνια τώρα, οι Σκοπιανοί δεν θα πάψουν να ονομάζονται εθνικά/εθνολογικά «Μακεδόνες», ούτε θα σταματήσουν να αποκαλούν τους δήθεν «αλύτρωτους» ή «πρόσφυγες», σαν «Μακεδόνες του Αιγαίου» και «Μακεδόνες του Πιρίν»!

Δηλαδή όσο έχουν και όσο τους ανεχόμαστε ή τους νομιμοποιήσουμε αύριο να έχουν, με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», εκείνοι δεν θα πάψουν να διεκδικούν!

Αλλά εάν είναι να διεκδικούν, γιατί να τους δώσουμε τη νομιμοποίηση του Ονόματος για να διεκδικούν;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αναδημοσίευση απο το Noiazomai.net

No comments:

Post a Comment