Wednesday, June 23, 2010

Επειδή εμείς μάθαμε να κολλάμε ταμπέλες εύκολα...

Πολλοί από τους συμπολίτες μας μόλις ακούμε ΛΑΟΣ γελάνε με υπονοούμε και χαρακτηρίζουν τους οποδούς "γραφικούς". Ανεξαρτήτως πεποιθήσεως πρέπει να δίνουμε τα εύσημα σε αυτούς που προσπαθούν για την Ελλάδα και να κρίνουμε αυτούς που τη βλάπτουν. Αν κα αυτό είναι δύσκολο στην Ελλάδα γιατί η κοινωνική μυωπία είναι έντονη. 

Στο ακόλουθο άρθρο (πηγή: Greece-Salonika) βλέπουμε ότι βουλευτής κόματος της αντιπολίτευσης (ΛΑΟΣ) έπραξε τα δέοντα για μια Εθνική υπόθεση - πρέπει όλοι μας, με αιχμή του δόρατος την εκάστοτε κυβέρνηση να μαχόμαστε για τα συμφέροντα μας - Εθνικά, Οικονομικά, Κοινωνικά, Πολιτικά.....

Μπράβο στον κ. Αϊβαλιώτη

Χαστούκι στα Σκόπια απ 'το Συμβούλιο της ΕΕ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ευρώπης απαγόρευσε - με εγκύκλιο προς όλες τις υπηρεσίες του Οργάνου - την χρήση του όρου "Μακεδονία" για αναφορά στην ΠΓΔΜ

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση...Τύπου του ΛΑΟΣ, απαντώντας σε επιστολή του βουλευτή του κόμματος Κ. Αϊβαλιώτη (ο οποίος είναι και Μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης), ο γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης Τόρμπγιορν Γιάνγκλαντ εξέδωσε εγκύκλιο προς όλες τις υπηρεσίες του Οργάνου με σαφείς οδηγίες για χρήση της προσωρινής ονομασίας “FYROM” (και μόνον αυτής) "σε όλα τα έγγραφα και σε όλες τις δράσεις" του.
Ο Γιάνγκλαντ αναφέρει ότι "θα χρησιμοποιείται επικαλυπτικό από την Γραμματεία για τη διανομή εγγράφων που θα φέρουν το λογότυπο 'Μακεδονική Προεδρία" και παράλληλα επισημαίνει σε όλα τα τμήματα της Γραμματείας του Συμβουλίου της Ευρώπης "να μην χρησιμοποιούν το επίθετο 'Μακεδονικός'".
Ο κ. Αϊβαλιώτης είχε απευθυνθεί στον γγ του Συμβουλίου της Ευρώπης με επείγουσα επιστολή του ζητώντας να μην χρησιμοποιηθούν οι όροι "Μακεδονία" και "Μακεδονικός" από τους Σκοπιανούς στα πλαίσια της Προεδρίας της Υπουργικής Επιτροπής την οποία ανέλαβαν για το εξάμηνο Μαΐου - Νοεμβρίου 2010.

No comments:

Post a Comment